Ahmet Maranki Saç Dökülmesine..

sağlık,güzellik,cilt bakımı önerileri

www.bitkiselsozluk.blogspot.com

 

Ender Saraç – beslenme önerileri

beslenme önerilerine kulak verin

www.bitkiselsozluk.blogspot.com

 

Suna Dumankaya

Suna Dumankaya - Bitkisel Mucizeler

www.bitkiselsozluk.blogspot.com

 



Salı, Nisan 24, 2012 Print This Article

gürsel birsel yine yapmış yapacagını ve ekranların en komik dizilerinden bir tanesi olan yalan dünyayı hayata geçirmiş.gerçekten harika bir dizi olmuş.avrupa yakasını çok özlemiştik bitmesin demiştik
ama gürsel birsel zamanının geldigini söylemişti.gerçekten tadında bırakmıştı.gerçek hayatında çok asabi bir kadın olarak nitelendiriliyor ama dizilerde gayet neşeli rolleri hatta komik rolleri alıyor.
yazdıkları da zaten ortada.yalan dünya 12.bölüm izlemek isteyen arkadaşlarımız 6 nisan cuma günü kanal d ekranlarının başına olmalı.
diziyi kaçıranlara ise tavsiyemiz arama motorlarından girip yalan dünya son bölüm izleyeneler diye aratırsanız belki güzel sonuç bulamazsınız ama yinede işiniz görecek cinsten birşeyler çıkar.
son bölüm izle yazdıgınızda karşınıza merak etmeyin son bölüm çıkmaz.tüm bölümler çıkacaktır.ama siz en sondakine tıklayın belki şu googleyi aldatan webmaster arkadaşlarımız güzel iş çıkarmıştır.
daha kapsamlı arama seçenegi isteyen arkadaşlarımız için ise motorlara yalan dünya izledim yazın derim.bu da onun kadar etkli bir arama yöntemidir.size net sonuçlar verecektir.



0 yorum:

Yorum Gönder